Back to Question Center
0

Semalt ngumumake CTA Buttons Guides

1 answers:

Nalika nindakake e-commerce, optimalisasi isi situs web sing apikTampilan visibilitas mesin minangka atribut tombol. Akeh perusahaan sing wis sukses online kanthi migunakake SEO lan digital liyanestrategi pemasaran. Aspek kayata pilihan isi lan optimasi logo penting ing nentokake cara kaca web bakal tumindaking SERPs. Sawise nganyari alur Google Januari 2017, faktor sing diwenehi bobot Google saikirelevansi, keramahan seluler, lan pengalaman panganggo.

Pengalaman pangguna, Max Bell, Customer Success Customer of Semalt Layanan Digital, nyaranake:

  • Desain web sing estetis kanggo mripat pangguna.
  • Akses navigasi (kanggo gagasan utama).
  • Isi sing relevan karo maksud utawa kabutuhan pangguna.

Miturut faktor kasebut, pengalaman nggunakake situs web kudu dadi kuncikhawatir nalika ngembangaken isi web. Minangka asil, tugas CTA nggawe kebutuhan sing gedhe kanggo nggoleki lokasi tombol penting. KanggoKayata, tombol call-to-action. Tombol iki bakal nerangake manca kanggo nggawe tugas penting ing kaca web kayata tuku, langgananutawa ngundhuh. Sampeyan bisa nggunakake tips ing ngisor iki kanggo nggawe placement CTA bisa dadi tugas gampang:

1. Sing lipat

Penempatan CTA kudu ndhapake desain kaca web. UX kudutetep minangka estetika sabisa karo tombol CTA..Sapérangan rancangan bisa nompo tombol ing ndhuwur lipat lan liya ing ngisor iki. Ing liyanekasus, kaca web dawa kalebu CTA ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca. Kaca web cendhak nduweni posisi winates kanggo nimbali telpontombol tumindak.

2. Desktop lan mobile sites

Miturut nganyari Januari, Google bakal menehi perhatian manehkerepotan seluler situs web. Nalika nindakake SEO, ana fitur desain tartamtu sing digabungake ing piranti seluler lan oraing desktop. Contone, dawa isi. Miturut riset, akeh panerus desktop luwih milih tombol CTA. IngSinau padha, wong nemokake gampang kanggo nindakake aksi CTA ing piranti seluler utamane nalika tombol CTA ana ing sisih ndhuwur kaca.

3. Sisih kiwa utawa tengen

Ing kasus-kasus sing paling umum (yen ora kabeh), tombol panggilan-kanggo-tumindak ngawenake pelanggannalika ing sisih tengen kaca web. Miturut ketajaman visual, pangguna, ucapake panyedhiya, bakal ngeklik kaca ing mburi utawa tengen ndhuwursudhut. Desain iki ndukung wong-wong sing nindakake pembangunan web seluler. Ponsel cerdas nduweni fitur asli saka nempatake menu ing sisih kiwa, sing ngidinikanggo placement tombol sisih tengen.

Kesimpulan

Nalika nindakake e-commerce, aspèk unik SEO lan tombol desain webPanggonan muter peran kritis. Situs web sing apik kudu bisa ngubah pengunjung menyang panuku liwat aspèk kunci situs. Nalikapengunjung klik link, proses AIDA (Manungsa waé - Kapentingan - Kepinginan - Tindakan). Proses iki kudu nuntun sampeyan liwat panggonan sampeyansijine tombol sing perlu kaya tombol Call-To-Action. Tombol CTA bisa nglumpukake lokasi sing kacakup ing kaca web. Iki lokasikalebu wilayah kaya ing kaca utawa panggonan sing bener kanggo pangguna seluler. Antarmuka sing ora bisa dienggo kanthi cepet bisa nggawe sampeyan kalahlalu lintas, ngrusak upaya SEO sampeyan. Nggunakake tip-tip panggenan CTA, konversi sampeyan bisa nambah kanthi signifikan.

November 27, 2017
Semalt ngumumake CTA Buttons Guides
Reply