Back to Question Center
0

Semalt nyaranake 5 Alat Google kanggo Nganggo Konten SEO

1 answers:

Search Engine Optimization lan internet marketing yaiku pangolahan kangbisa nemokake sampeyan nggunakake alat utawa loro saka sumber sing ora dikenal. Wong sing seneng analytics lan metrik bisa uga butuh akehinformasi sing mung kasedhiya saka alat sing dibayar. Untunge, Google nawakake sawetara tools sing bisa cocog karo kabutuhan SEO. Sawetarasaka piranti kasebut ana fitur lan trik sing ana ing tugas mesin telusuran saben dina, nanging kita kerep ora nggunakake piranti kasebut.

Ryan Johnson, Senior Sales Manager saka Semalt Layanan Digital, kanthi milih Alat Google kanthi ati-ati supaya kampanye SEO lan strategi internet marketing bisa kasil:

1. Google Analytics.

Alat iki bisa mbiyantu kanggo njupuk wawasan babagan isi sing cocokkalebu ing kiriman mangsa. Ngemot metrik sing nuduhake informasi sing bermanfaat kanggo rencana.

2. Fitur Autocomplete Google.

Fitur iki ngidini sampeyan ndeleng sawetara saran panelusuran sing rampung sabensampeyan ana ing tengah ngetik soko ing baris telusuran Google. Gagasan iki teka saka metrik panelusuran Google menehi sampeyanTip-tip liyane sing wis suwe ditemokake ing tingkat kapribaden sing dhuwur. Nggawe dhaptar akeh saka akeh panelusuran otomatissaran nggawe isi spinnable sing bisa nggawa informasi situs web peringkat dhuwur.

3. Google Search Console.

Alat iki bisa mbantu sampeyan ngawasi lan nambah peringkat ing panelusuranasil saka tembung kunci tartamtu..Umpamane, individu bisa pindhah menyang "Telusuri Analytics". Menu iki ana ing dashboard Telusuri Konsolelan mbisakake siji ndeleng klik, klik liwat tingkat, tayangan, lan rata-rata posisi telusuran nganti 999 tembung kunci sing ana hubunganemenyang situs web sampeyan.

4. Menyang bagean "Searches Related To" Google

Bab iki bisa dadi kunci sabanjure kanggo sukses. Wilayah iki ana ingngisor kaca telusuran Google. Ngemot item lan pitakonan ing wangun elongated. Gagasan iki bisa dadi ide blogging sampeyan sabanjurejudhul tulisan sampeyan. Misale, nalika sampeyan nggoleki "panganan asu", wilayah iki bisa duwe pernyataan kaya "panganan asu paling apik kanggo alergi kulit".Nggawe dhaptar panjang saka gagasan iki bisa nggawe blog sing berwibawa ing ceruk khusus kasebut.

5. Google AdWords.

Yen tembung kunci nduweni kapribaden sing dhuwur ing Google, ora akehperlu mbuwang dhuwit ing pananggalan SEO sing beda-beda. Wong sing nganggo iklan sing dibayar mbayar bisa ngakses iki saka tab tembung kunci ing akun kasebutKampanye Google Analytics. Kene, bisa nemokake pitakon panelusuran sing nyata kanggo nandur modal dhuwit. Google AdWords nduwe panelusur kuncifitur sing paling apik lan paling dipercaya.

Kesimpulan.

Wong mbeta Search Engine Optimization mbutuhake nggunakakealat utawa liyane. Piranti sing ora kaétung muncul saka macem-macem sumber sing njanjeni kanggo ngirim nanging uga mbantah saben individu langagal bantuan. Nanging, Google nduweni sawetara tools sing bisa digunakake dening wong sing nindakake SEO lan internet marketing. Sawetara alat kasebut anaminangka layanan sing saiki ana ing mesin telusur kita, nanging asring pindhah. Saka alat, disaranake dening Semalt, jelas bangetTugas SEO kayata nggoleki tembung kunci, Google bot lan crawler bisa nggunakake alat sing diwenehake Google. Akibaté, perlu kanggoarep kanggo alat unproven lucu ora ana.

November 27, 2017
Semalt nyaranake 5 Alat Google kanggo Nganggo Konten SEO
Reply