Back to Question Center
0

Semangat Marketing Tip Tip Kanggo Kabeh Business

1 answers:

Internet overloaded karo sedaya wiraswasta, pemasar, bloggers, pengiklan lankabeh padha saingan kanggo sampeyan. Sanalika jumlah isi kasebutwis nambah terus, ana persen ageng saka bahan-bahan berkualitas sing katonsaben dina. Ana kecenderungan kanggo ngeculake isi kelas cendhak kanggo "hype" munggah lan entukngeweruhi. Nanging, kanggo bisnis apa wae sing ngarahake ing perkembangan jangka panjang,iku penting kanggo ngatonake isi kanthi kualitas dhuwur. Sampeyan kudu ngetokaké isi kaya prodhuk dhewe. Julia Vashneva, sing utamapakar saka Semalt Layanan Digital, nerangake apa isi taktik marketing ngirimdipunginaaken dening saben perusahaan kangge sukses.

Entuk Trust

Diwiwiti kanthi nggawe konten berkualitas. Yen sampeyan bisa nyambung online, banjur isi marketingkudu dadi jantung bisnis sampeyan. Ora ketompo niche pasar sampeyan,apa sing sampeyan sade, lan apa sampeyan rega-titik. Cara sampeyan nampilake dhewe bakaldefine image business, reputation brand, and loyalty audience. Minangka onlinewirausaha, sampeyan kudu ngirim informasi sing cocog lan nyengsemake menyang pamirsa.

Tinimbang nglebokake pelanggan miturut tekanan iklan persuasive,nyoba ngajar wong, mbantu wong-wong mau nggawe keputusan sadar. Nggawe kaya ngenepara panuku lan investor sing pinter, wicaksana, lan sampeyan mesthi bakal ngedol dodolan.Tansah nggawe konten sing dipercaya lan informatif kanthi konsisten. Mangkono, sampeyan bakal entuk kapercayaning niche pasar sampeyan sing dipilih. Yen sampeyan sumber produk lan informasi dipercaya,Rekomendasi sampeyan resonate ing nambah MediaWiki.

Ngrungokake

Komunikasi karo penonton penting kanggo mbangun bisnis jangka panjang. Isi sampeyanngganteni swara sampeyan, sing dadi alat utama kanggo pengusaha, blogger utawa pemasar.Yen sampeyan duwe sesuatu sing penting, sampeyan kudu nggawe krungu. Mesthekakesaluran paling efektif kanggo nerjemahake gagasan.

Bisa dikatutake ing 140 karakter utawa kurang? Coba tweeting.kirim? Sijine ing situs sampeyan, blog wong liya, nggawe newsletter menyang pamirsa utawangirim menyang majalah kanggo publikasi. Ana puluhan cara kanggo nyebarake isi sampeyan.Coba tuduhake sing sampeyan guneman. Apa dadi pamirsa loropaken YouTube? Utawa, mungkin, singnewsletter bakal luwih apik? Elingi, babagan cara paling efisien kanggo komunikasikaro pelanggan utawa nonton potensial sampeyan.

Mbangun Hubungan sing Penting

Yen sampeyan wis tau melu kursus ing pamicara umum, presenting, utawa marketing isi,sampeyan wis krungu iki. Isih, ora bisa ngomong cukup. Ngerteni pamirsa sampeyan.Apa sing luwih penting kanggo bisnis tinimbang sesambungan sing wis sampeyan gunakakepandherek panjenengan? Delengen. Ngerti sapa sing, apa sing dikarepake, lan apa singkabutuhan. Komunikasi karo wong-wong mau saben dina kanggo njaga hubungan sampeyan kanthi cepet.

Nganggo inti isi lan ningkatake nilainya kanggo maca. Sampeyan kudupriksa manawa isi sing sampeyan enggo bareng wis pungkasane migunani. Sijine dhewe ingsepatu pelanggan. Punapa panjenengan kepengin damel wektu kangge maos bab ingkang mboten penting?Inggih, ora ana sing bakal seneng. Nanging yen sampeyan nggawa gagasan sing penting lan menarikinformasi menyang para rawuhe, bakal padha menehi hadiah.

Melu Penonton

Atine atine lan katon saka malaekat liyane ing isi sampeyan. Nggawe lan kreatifmikir metu saka kothak nggawe interaksi kuwat karo pamirsa. Saliyane,supaya padha ngerti sampeyan. Sebutake jeneng panjenengan, gambar lan mini-bio metu ana bebarengan karoisi sampeyan. Bukak lawang lan ngidini wong ing. Nalika wong nyambungake karo sampeyan minangkawong, luwih seneng ngrungokake apa sing sampeyan gunakake.

Mesthine, kabeh laku kasebut dadi bagian saka strategi marketing isi sampeyan minangka wektudadi. Sampeyan kudu ngetutake gagasan iki kanthi konsisten dadi pimpinan ing industri sampeyan.Kabeh klien Semalt ngerti yen kualitas isi kasebut minangka investasi jangka panjangsing menehi sampeyan ganjaran gedhe. Swara sampeyan dadi prodhuk utama.

November 27, 2017
Semangat Marketing Tip Tip Kanggo Kabeh Business
Reply