Back to Question Center
0

Semat Tips Kanggo Njupuk Blog Sukses

1 answers:

Kanggo platform e-commerce, tetep komunikasi kanthi tetep karo customerminangka unsur kunci ing praktik kerja. Blogs nemtokake kontak sing kuwat karo klien sampeyan. Mangkono, nambahake blog menyang situs web kita minangka salah siji sing paling akehefisien teknik SEO lokal.

Ahli saking Semalt Layanan Digital, Frank Abagnale nerangake aspek penting nggunakake blog minangka alat kanggo ngembangake komunikasi karo pelanggan.

Apa sampeyan kudu ngerti

Kanggo situs internet apa wae, nambah blog mung ateges nduweni platform ing ngendi waebisa nuduhake kiriman uga isi sing anyar sing cocog. Ing sistem manajemen konten sing paling otomatis, biasane ana bagean "blog".Kanggo pangembang liyane, coding blog bisa dadi tugas gampang, amarga akeh template gratis lan CSS drop-downs. Bentenipun ingsistem manajemen konten sing digunakake kanggo blog. Kanggo akèh wong, nambah blog bakal langsung nduwe klik tombol.Gagasan blog conventional kanggo niche sampeyan kalebu:

  • Carane tips
  • Testimoni pengalaman
  • Item berita sing gegandhengan karo situs web sampeyan
  • Layanan, departemen utawa fungsi tartamtu

Aja kakehan masalah technical ing blog sampeyan.

Siji bisa duwe macem-macem pitakonan nalika kalebu blog ing situs web. KanggoContone, bisa uga mikir ROI, biaya pangopènan, isi posting, cara nambah blog menyang situs web, nggarap freelancers lan pangembanglan fitur otomatisasi saka blog. Iki minangka pertimbangan penting, nanging ora kudu akeh wektu.

Ide nggawe blog ora nduwe akeh tèknis ing tahap awal.Tujuan saben blog kanggo nggawe cara sing apik lan efisien kanggo komunikasi karo klien sampeyan. Blog minangka kendaraan kanggo komunikasi kasebutkedadeyan, ora teknis nglebokake situs web sing tampan..

Kalebu promosi

Sampeyan bisa nulis promosi ing blog. Umpamane, ayo ngomong dina wanita, lan sampeyanduwe situs fashion online. Ing blog, sampeyan bisa nyedhiyakake tawaran kaya freebie. Contone, sampeyan bisa ngomong "Nggawa wanita karo sampeyan,lan sampeyan bakal entuk top potong gratis ". Ana akeh metode sing bisa digunakake kanggo komunikasi karo klien ing promosi, kayata:

  • 1. Nerbitake ing postingan blog. Sampeyan bisa nggunakake postingan blog kanggo nerangake aspèk bedacrita sampeyan. Posting iki bakal diterbitake ing permalink.
  • 2. Nuduhake URL ing media sosial. Gunakake media sosial kanggo saluran lokal kanggo nerbitakekirim. Sampeyan bisa nggunakake iklan diangkah sing tumuju menyang kutha sampeyan. Situs web media sosial kayata LinkedIn lan Twitter bisa dadi panggonan sing apik kanggo miwiti
  • 3. Kirim email. Ngelingake pelanggan babagan promosi. Elinga nyedhiyakakepranala menyang postingan minangka ringkesan isi.
  • 4. Nggawe kampanye Google AdWords. Sampeyan bisa nggunakake tembung kunci sing nyasarake tartamtuing wilayah sampeyan. Ngoptimalake isi lan lalu lintas bakal mili.

Kesimpulan

Sapa wae bisa miwiti blogging kapan wae. Bisnis sing wis diadegaké wis nggawé sawetarablog sing menehi hasil karo macem-macem aspek ing niche. Akeh situs web bisa entuk manfaat saka nggunakake blog sanajan ing mode autopilot. Blog bisadadi cara sing apik kanggo tetep komunikasi sing tetep karo klien sampeyan. Nggabungake fitur sing beda kayata komentar lan forum, sing mbentukbasis saka sesambetan customer apik.

November 27, 2017
Semat Tips Kanggo Njupuk Blog Sukses
Reply