Back to Question Center
0

Semit Dispels 8 Mobile SEO Mitos

1 answers:

SEO minangka bagéyan penting saka optimalisasi situs web. Kanthi luwih akeh wong nggawenggoleki ing Smartphone, web seluler uga mbledhos. SEO kanggo telpon seluler uga dadi topik sing panas, nanging sumelang paling akehinformasi sing bisa ditemokake babagan SEO seluler iku palsu.

Ross Barber, pakar saka Semalt Layanan Digital, ngrusak ndhuwur 8 mitos SEO.

Mitos 1: Apa wong sing nelusuri ing PC lan mobile padha

Sejatine: Wong wis ono, dadi ora duwe kemewahan maca lapuran,long postingan blog lan panemuan riset ing piranti seluler. Biasane, padha looking for answers cepet. Iki kanthi otomatis mbedakakeapa wong sing nggoleki ing salah siji piranti. Cara paling apik kanggo mriksa apa wong sing nelusur ing piranti seluler yaiku nggunakake GoogleAdWords. Sampeyan bakal bisa ndeleng tampilan wawasan seluler babagan tembung kunci sing diketik dening wong.

Mitos 2: Telusuran seluler lan panelusuran PC nuduhake asil sing padha

Bebener: Panelusur mesin digunakake kanggo nggawe gampang kanggo wong golek apapadha kudu yen perlu. Iki tegese manawa situs web sing ora bisa dienggo seluler ora oleh asil dhuwur. Situs web sampeyan bisa dioptimalakekanggo PC, nanging bisa digolongake kurang kanggo panelusur mobile. Mangkono, asil panelusuran PC lan nelusur seluler beda-beda. Sinau Googleaffirms titik iki. Ing panalitene, raksasa mesin panelusur nemokake yen ana 86% prabédan ing asil panampilmiturut beda antar muka.

Mitos 3: Wong bakal mandheg nggoleki ing telponamarga bakal miwiti nggoleki ing piranti kang bisa dinggo diparake

Sejatine: Nalika piranti sing bisa dipakai nggunake pasar kanthi badai, dheweke ora kaya canggihing upaya kanggo nggawe panelusuran sing cukup. Wektu kanggo teknologi telusuran wearable mung awal..Siri lan Google Goggles duwenyoba kanggo entuk revolusi, nanging malah mung ngetokake saham 3% ing pasar, nuduhake yen wong-wong durung rampung ngrampungakegagasan ngganti nelusur piranti seluler kanggo nggoleki piranti sing bisa dianggo.

Mitos 4: SEO seluler ora sengaja!

Bebener: Akeh wong kepengin mikir yen SEO mobile mung istilah sing lagisakdurunge dibuwang. Iku bener sing akeh wong ora ngerti akeh, lan ana sawetara ahli watara. Ana akeh wong singmikirake salah babagan SEO seluler, nanging ora ateges konsep sing ora ana sing kudu diatasi.

Mitos 5: SEO punika SEO, lan kabeh padha

Bebener: Nope, nope, nope. SEO ora kabeh padha. SEO Lokal, SEO seluler, lan SEO kanggositus web sing dioptimalake kanggo nggunakake desktop lan laptop ora kabeh padha. Yen sampeyan luwih cepet nyadari iki lan mbenerake situs sampeyan, sampeyanrangking lan konversi sing luwih apik sampeyan bakal nampa.

Mitos 6: Ngatur SEO kanggo ponsel lan voila - Mobile SEO!

Bebener: Kita pengin iki prasaja nanging ora. Sampeyan ora bisa nggawé SEO kanggo situs web lanNgganti menyang sel telpon. Pendekatan kanggo SEO seluler beda-beda kanggo ngoptimalake situs web. Amarga ana liyanevariasi saka piranti seluler metu ana, mobile SEO kudu luwih spesifik lan tepat tinimbang situs web SEO. Learning babagan SEO seluler bakalmbutuhake wektu lan sabar, nanging nalika rampung kanthi bener, bakal nggawa sampeyan asil sing apik.

Mitos 7: Mbangun situs web sing optimal lan banjur ngusulake telpon seluler

Sejatine: Ngoptimalake situs web sampeyan bisa digunakake ing kabeh antar muka uga katon kaya sing fantastisidea. Nanging, sampeyan uga kudu mikir yen wong bisa uga ora nemokake apa sing perlu saka situs sampeyan. Ing kasunyatan, nganti 60% sakawong ora bisa nemokake apa wae sing perlu ing penelusuran seluler. Iki kedadeyan amarga fungsi seluler tepat lan kududikembangake minangka entitas kapisah lan ora diselehake menyang strategi SEO situs web. Contone, BMW lan Amazon wis ngentekake ewu dolarnyambut gawe kanggo mesthine situs web sing ramah seluler lan SEO mobile wis diterapake kanthi bener.

Mitos 8: Iku angel kanggo njaluk pranala nalika sampeyan nggunakake SEO seluler

Bebener: Ora bisa luwih saka bebener! Ing kasunyatan, situs sing biso dipercoyopamilik pengin njaluk pranala saka situs web sing duwe praktik SEO apik. Dadi sayange njaluk link saka Google, Mashable, lan liyanesitus sing sah.

Mugi-mugi saged mbantu sampeyan mbikak mitos SEO mobile lan ngetangaken cahyaing perkara sing bener.

November 27, 2017
Semit Dispels 8 Mobile SEO Mitos
Reply