Back to Question Center
0

SEO & Digital Marketing - Insight Dhasar Saka Semalt

1 answers:

Mbayangake nyimpen tanpa wangun tandha. Paling apik, wong sing kepengin weruh bisa nyelehake kanggo mriksa produk utawa nyuwun produk sing ora ana hubungane karo sing sampeyan sade. Nanging yen sampeyan duwe nyimpen karo jeneng sing tepat lan gambar produk sing sampeyan larang? Iki bakal ngindhuksi calon pelanggan kanggo mriksa, takon babaganproduk lan malah tuku sawetara produk. Prospek iki bisa nyebarake tembung babagan nyimpen lan produk kanggo wong liyasing dadi trafik sing luwih dhuwur lan uga penjualan. Conto pisanan kaya situs sing ora dioptimalake nalika liyane umpamane hubungane karo situs sing optimal banget.

Pakaryan sing utama yaiku Semalt Layanan Digital, Andrew Dyhan, kanthi gamblang nggambarake strategi carane gabungke proses marketing lan digital digital.

Apa SEO?

Optimisasi mesin telusur (SEO) yaiku proses nggawe situs gampang kanggo ngenali,gampang kanggo nggolongake lan nyusup. Ing tingkat sing paling dhasar, optimasi mbantu konsumen nemokake bisnis sampeyan ing satengahing ordo yuta bisnis liyane lan minangka bagean integral saka strategi marketing digital.

SEO yakuwi nyopir pangguna menyang bisnis liwat platform online. Kanggo entuk iki,Situs web sampeyan kudu nduweni peringkat dhuwur ing kaca asil panelusur (SERP). Kanggo nggawe luwih gampang dingerteni, ana conto sampurna:

Saben sasi, ana luwih saka 14 milyar nelusur online. Saiki, mbayangno apa bakal kelakon yen pecahan saka 14 milyar nelusur looking for bisnis. Kanggo nemtokake lalu lintas sing cocog kanggo situs sampeyan, ingperusahaan kudu pangkat dhuwur ing SERP, aktivitas bayar per klik lan pamasaran media sosial.

Kanggo entuk bisnis apa wae, kudu ngiklanake. Lan kanggo bisnis online,SEO iku padha karo iklan gratis. Ngoptimalake situs sampeyan dadi gampang pangkat ing kaca pisanan SERP.

Wiwit ana kapercayan umum sing dipindai wong lan dideleng 2 halaman pertama SERP,peringkat ing kaca pisanan menehi bisnis sampeyan kesempatan kanggo ditemokake dening wong sing golek informasi sadurunge tuku produk.

Pripun cara kerja SEO?

Crawlers mesin telusur nganggo teks kanggo nemtokake isi kacasaka aktivitas sing nggawa asil panelusuran kalebu crawling, scanning, lan indeksasi uga ngetrapake pertinence and recovery.Unsur sing dikenal kanthi kontribusi kanggo skor kualitas kalebu:

  • Meta tags
  • Aksesibilitas lan kegunaan
  • Isi Kaca
  • URL lan jeneng website
  • Desain Page
  • Karakteristik link

Kanggo mangerteni carane siklus iki bisa dienggo, penting kanggo nerangake babagan cara SEO ngoperasikake:

1. Crawling:

Mesin pencari duwe piranti lunak sing dikenal minangka laba-laba utawa crawler sing nyusupisi ing kaca web. Biasane, ora bisa diwenehi labah-labah yen kaca anyar wis ditambahake utawa wis lawas wis dianyari saben dina. Akibaté, sapérangan labah-labah ora bisa ngunjungi kaca web kanggo sasi utawa sasi. Kajaba iku, crawlers ora bisa nyusup katresnan sandikaca, film Flash, gambar, lan Javascript. Dadi, yen sampeyan duwe mayoritas ing situs sampeyan, dianjurake kanggo mbukak simulator tembung kuncikanggo ndeleng manawa iki diubengi dening piranti lunak kasebut.

2. Indeks:

Sawise laba-laba rampung crawling, kaca disimpen utawa diindeks ing database buta ngendi informasi sing gegandhengan diekstrak nalika pangguna ngetik tembung kunci tartamtu ing mesin telusur.

3. Panelusuran karya:

Kapan panelusuran diwiwiti, mesin telusur mroses panyuwunan kasebut lan mbandhingake karo isi sing wis diindeks. Kanggo menehi data sing akurat, mesin telusur kudu ngukur relevansi kabeh halaman lan cocog karo data sing diindeks, lan kunci sing didaftar ing SERP.

4. Algoritma:

Iki minangka alat diagnostik sing dirancang kanggo ngayahi tembung kunci ing katalog lan URL kanthi frasa sing relevan. Ngira perkiraan révisi lan bali menyang kaca kanthi tembung utawa tembung sing metu sajrone nelusur. Sejatine, ana 3 algoritma: Algoritma On-site, Off-site lan Whole site.

Saben tipe algoritma katon ing macem-macem dhaerah kaca webpranala, tag meta, kapadhetan tembung kunci lan tag judhul. Wiwit mesin telusur tetep nyetel kalkulus, sampeyan kudu terus-terusanowahan kanggo njaga peringkat dhuwur.

5. Retrieving:

Asil pungkasan proses ditampilake ing asil panelusuran.

Link antarane SEO lan marketing digital

Akeh wong mikir ora ana batesane antara SEO lan marketing digital,kanggo njlentrehake iki, iku penting kanggo mriksa wong-wong mau kanthi luwih jero. SEO ditujukan kanggo nggawa asil organik. Ing tangan liyane, digital marketing ngarahake eksistensi online sakabehe bisnis sing ngluwihi optimasi mesin telusur. Kanggo mbantu bisnis onlinedadi gedhe, sampeyan kudu nganggo pendekatan marketing digital sing bisa dipercaya lan nggawe strategi SEO efektif.

Pemasaran digital SEO-Integrated

Sawetara ahli pemasaran nyebut SEO komprehensif minangka digital terpadu marketing. Liyane lan luwih, SEO wis berkembang dadi aspek kritis marketing digital sing efektif. Kanggo mangerteni iki, sampeyan kudu appreciate sepira SEO wis diganti liwat taun. Teknik sing efektif ing taun 90an utawa 2011 saiki wis ora ana wektu kanggo nyebut cara anyar.Dina iki, ana akeh faktor sing digunakake kanggo nimbulaké SEO kalebu media sosial lan pranala sing ora bisa dianggep ora kaya saiki.

Nggawe strategi SEO efektif

Kanggo duwe sistem SEO gedhe, sampeyan kudu nyelehake SEO efektif strategi. Strategi apik kalebu:

1. Target pasar:

SEO efektif ora mung kanggo nyopir lalu lintas menyang situs sampeyan, kudu mbantu kanggo nggoleki demografi pelanggan lan kondisi geografis kanggo mesthekake sampeyan entuk prospek sing kasengsem ing produk sampeyan.

2. Ponsel-friendly pendekatan:

Google nuntut supaya situs web pas karo piranti seluler lan menehi witjaksonokepuasan karo pangguna ing piranti kasebut kaya wong nggunakake komputer.

3. Pilihan liyane ing mesin telusur:

Kanggo efektifitas, situs sampeyan ora mung kudu apik ing siji mesin telusuran nanging liwat mesin telusur liyane.

4. Kunci cocok kanggo investasi:

Fokusake perhatian kanggo ngenali lan nggunakake tembung kunci sing relevan wong digunakake kanggo nelusuri informasi supaya bisa njamin ROI.

5. Isi kualitas lan situs web sing cetha:

Situs web sampeyan kudu loropaken kanggo pangguna, mbusak navigasi lan kudu nduweni kualitas.

Pungkasane, ing donya ganti algoritma, sampeyan kudu ngerti SEO minangka proses sing ora tau rampung. Kanggo mbantu sampeyan berkembang ing tengah-tengah owah-owahan kasebut, mikir babagan pamirsa target, dilebokake ing papan sing padhet Sastranegara optimasi lan mikir babagan kegunaan situs sampeyan.

November 27, 2017
SEO & amp; Digital Marketing - Insight Dhasar Saka Semalt
Reply