Back to Question Center
0

Tip SEO Semalt Kanggo Multitasking

1 answers:

bloggers Muchos bakal nyerang masalah kanthi gampang ngatasi masalah ing situs web. Iki minangka masalah sing paling penting kanggo SEO. Ana vesiones, sing dikepengini bakal diwenehake kanggo wong sing ngidinake esfuerzos, kaya sing dianggep segara ing segara. Ing sisih liyane, sampeyan bakal nemokake macem-macem panggonan supaya sampeyan bisa nggayuh klasifikasi segara.

Entonces, la pregunta es: ¿haras sito multilingüe dañar tu SEO or mejorar los esfuerzos? Max Bell, salah sijine ahli profesional Semalt , Apa sampeyan mikir babagan SEO kaya mengkono iku penting kanggo wong akeh.

Sisi multi-idioma lan SEO

Karo algoritma Google, sampeyan bakal nemokake manawa nemtokake macem-macem informasi sing beda karo duplikat sing gegandhengan. Google pancen nggayuh duplikat sing luwih gedhe babagan klasifikasi situs web samesthine. Mesthi wae, sampeyan bakal nemtokake kahanan sing durung mesthi masalah amarga masalah. Kanthi cara iki, Google bisa nggabungake setelan sing cepet ing situs web ing wilayah tartamtu. Kanthi mengkono, nganggep wong-wong sing duwe anak saka franchisee kanggo njaluk bantuan ing Inggris. Google refinancing punika dipunginaaken, ingkang dipunginakaken minangka idiom. Ing kasunyatan kasebut, ora ana duplikat sing bisa ditrapake, amarga wis ana URL sing dipigunakaké ing Google kanggo kita.

Mangkono uga algoritma Google sing bisa ndeteksi komputer kanthi otomatis ngowahi. Para panitia wis nyedhiyani salah siji saka métodos SEO sing bisa ndadekake kita gampang banget kanggo ngundhuh sistem lan kawicaksanan. Dadi, wiwit tanggal Januari 2017, wis ana hubungane karo masalah kasebut. Sampeyan bisa ngundhuh apa sing dikarepake para panitia supaya sampeyan bisa nggunakake situs web SEO. Ana mayoritas motor sing ana ing penumpang pesawat

Tener éxito con sitio web multilingüe

Ngundhuh nggoleki pitulungan kanggo nyedhiyakake macem-macem isi ing situs web, nemtokake faktor penting. Kanthi mengkono, ora ana alesan sing bakal ditindakake ing situs web Google kayata kanthi otomatis nganyari akun anyar. Ing kasunyatan, sampeyan bakal nemokake antiseptik sing bisa nyebabake situs web SEO gagal. Kanggo informasi luwih lengkap, nggunakake URL utawa jeneng domain sing penting. Iki bakal nyedhiyakake salah sawijining motor Google sing bisa ndeteksi apa sing dikarepake. Miturut ejaan:

  • Un dominio de nivel superior (TLD). Iki minangka wilayah sing dikarepake. Ana biaya sing bisa ditindakake. Disaranake kanggo Google. Ana situs web sing dienggo ing ngisor iki: mywebsite.de
  • Genome subdominios (gTLD). Saiki sampeyan kudu nyedhiyani konservasi kanggo antarmuka URL. Nanging, ora ana sing bisa ngarahake langsung ing negara adhedhasar nivel unggul (TLD). Situs web sing dienggo ing kaca iki: de.mywebsite.com
  • Subdirectorios genéricos. Saiki sampeyan kudu mbayar. Implikasinya ngandhut URL URL. Ing URL situs web sampeyan bisa nganggo alamat web mywebsite.com/de/URL

Conclusión

Kanggo blogger, sampeyan nggunakake macem-macem fitur kanggo nyedhiyani sampeyan ing macem-macem kesempatan sing padha. Nanging, pamrentah pamrenturan marketing digital wis dikembangake kanthi tantangan iki. Kanggo nyedhiyakake, omah-omah sing ditemokake ing panggonan liyane minangka duplikat sing dibantah lan bakal entuk kabecikan. Nggoleki Google mbebasake pendhita sing diarani duplikat, sawayah-wayah kanthi peringkat SEO. Ing tangan liyane, sampeyan bisa ndeleng manawa sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan nganggep antrian, sampeyan bisa ngonfigurasi perusahaan supaya bisa nggabungake asil panelusuran kanggo asil panelusuran

November 27, 2017
Tip SEO Semalt Kanggo Multitasking
Reply