Back to Question Center
0

Tips Marketing Digital Saka Semalt Kanggo Ningkatake Revenue Ing Hotel Sampeyan

1 answers:

Industri Hospitality narik pelanggan kanthi beda rasa lan pilihan.Akeh pemasar ing industri ndhelikake pancasan angel nyoba kanggo nganalisa buzz pungkasan utawa tembung tren kayata "marketing isi" utawa "data gedhe".Iki nyebabake para pangusaha kanggo nyedhiyakake strategi canggih lan mikir budget marketing nalika isih nggunakake petugas otomatis kanggo njawabpanggilan telpon. Iku salah, lan hotel kudu bali menyang basis kanthi fokus ing apa sing penting tamu.

Mundhakaken barang-barang penting digital, sing diwenehakedening Andrew Dyhan, Customer Success Manager of Semalt .

Nambah pengalaman booking tamu.

Aspek paling kritis saka sade kamar hotel yaiku pengalaman pesenan tamu.Miturut Statistik Brain, 58% saka lelungan hotel kedadeyan online. Iku nomer akeh banget. Situs web situs web hotel pentingaspek booking online. Aneh banget, akeh situs web situs web 'homepages sing angel kanggo navigasi lan nimbulaké tamu kanggo bisa bangetbuku kamar. Wong ora kudu ngeklik "fasilitas" utawa "akomodasi" lan ngenteni jam sadurunge kaca bisa diundhuh. Tambahan, singhomepage hotel sing efisien kudu duwe bagean ngendi pengunjung bisa nggulung lan nemokake informasi penting sadurunge lelungan layanan. Tamubakal pengin ndeleng kamar, rating, testimoni lan kothak simpenan. Ngleksanakake strategi SEO efektif bisa mbantu ningkatake pengalaman iki.

Sinau bebener babagan SEO ing industri perhotelan.

Hotel minangka salah sawijining panyedhiya pertama kegiatan SEO wiwit 2004. Dadi,situs hotel mung bisa nulis tembung kunci ing tag sing ora katon ing homepage lan mesin pencari kaya Google bakal ngindekske tembung kunci sawetarawulan salajengipun. Nanging, kabeh saiki wis berkembang, lan indeks algoritma Google nggambarake situs ing sawetara dina. Tambahan, Google migunakakeRankBrain, sawijining intelijen buatan kanggo netepake akurasi prediktif sing luar biasa. Iki nuduhake yen bisnis ora nduweni kendaligolèk rangking. SEO luwih dienggo, lan perusahaan hotel saiki bisa ngowahi anggaran SEO menyang pendekatan marketing digital liyane kayata media sosial.

Ngerti hubungan antarane media sosial lan hospitality.

Ing babagan iki, paling hoteliers wis kejiret amarga cepet kanthi cepetsing media sosial kaya Snapchat lan Facebook terus berkembang. Wicaksana kanggo para pangusaha kanggo mangerteni media sosial sing paling apik kanggo nggunakake ing digitalmarketing. Mbokmenawa uga menehi kontribusi kanggo nambah pengalaman SEO. Para ahli uga nyatakake yen pangusaha kudu nandur modal ing nggawe videowiwit 67% saka tamu nonton produksi gegandhengan karo lelungan sadurunge Booking kamar. Video uga nyedhiyakake lelungan kanthi rasa asli sing luwih apik.

Nggabungake Instagram lan Facebook.

Ora bisa saben platform media sosial, nanging hotelierskudu ing loro iki. Klien anyar gumantung ing platform kasebut kanggo nemtokake yen hotel individu isih aktif ing pangiriman layanan.

Tambah jumlah pengikut.

Paling hoteliers ora ngerti jumlah pengikut. Duwe saperangan ratune ora bisaningkatake marketing digital ing industri perhotelan.

Atur sumber sing darmabakti kanggo media sosial.

Media sosial minangka platform sing mbutuhake para pengusaha kanggo nandur modal kanthi nampa tenaga ahli.Wong kudu duwe gaya, branding, lan humor sajrone fotografi lan desain skills.

November 27, 2017
Tips Marketing Digital Saka Semalt Kanggo Ningkatake Revenue Ing Hotel Sampeyan
Reply