Back to Question Center
0

Tips Pakar Semalt Tips Video Marketing Saben Juara SEO Kudu Ngerti

1 answers:

Ing marketing online, optimasi mesin telusur (SEO) penting banget kanggo wong singpengin nggawe bisnis jangka panjang. Ngoptimalake isi iku gampang amarga nyakup strategi sing dikenal. Nanging, sawetara pamasaran digitalAgensi nemokake proses iki sibuk nalika ora ngerti apa sing kudu dilakoni. Video Search engine optimization perlu kanggo saben onlineisi. Wiwit 2006, Google tuku YouTube lan wiwit iku, nggunakake SEO ing klip video kaya pentinge karo konten online liyane.

Perusahaan akeh nemokake panggunaan video ing macem-macem cara. Contone, akeh FAQs lantutorial mbutuhake sarana video informatif sing apik. Duwe ngerti pentinge SEO kanggo video, siji bakal kepengin carane nggunakake.

Andrew Dyhan, Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, nemtokake sawetara tips penting sing bisa nggawe video menehi peringkat sing luwih dhuwur:

Length of the content.

Penting nglebokake tembung kunci ing papan crita pesen sampeyan. Videongirim bisa kaya artikel ing postingan blog. Video kudu lengkap, informatif nanging cukup cekak. Kathah studi nyaranakerata-rata kedhaftar nglampahi babagan 2 menit ing video. Tansah dawa pita video: babagan 5 menit. Video nambah jangkoan universalisi sampeyan uga menehi platform informatif kanggo klien aktif sampeyan kanggo ngeklik lan nemokake konten sing relevan..Video nampabareng ing platform kaya YouTube. Bot Google bisa ngangkat pranala paling akeh sing banjur dadi kriteria kanggo peringkat mayoritassaka situs web.

Tujuane video.

Wawasan, sasaran, lan nilai rencana SEO video minangka faktor utamanimbang. Siji bisa nyiyapake kampanye pemasaran video sing efektif karo misi sing mantep. Nanging, gol video duwe pengaruh gedheing relevansi wong nggunakake. Umpamane, video sing dirancang kanggo iklan bisa uga informatif lan kalebu tuku saiki tata cara. Nanging, video perusahaan asuransi kanggo alasan pendidikan bisa uga ora duwe.Nanging, dheweke utama ing tembung kunci.

Pengaruh lan persuasi.

Nalika wong ngupaya video online, pamirsa minangka faktor sing paling akeh wongnimbang. Video sing ndadékaké utawa ndadékaké pamrograman bisa dadi salah sawijining metode sing paling akèh ngasilake aliran sing tetep.Saperangan teknik bisa nggawe video kanggo entuk level iki. Kayata, penggabungan saka prosesi pendengaran. Siji bisa dilebokakesubtitles, keterangan lan teks panjelasan ing video kasebut. Proses iki kanthi dramatis ngrangsang visual lan sensasi pendengarannambah relevansi.

Kesimpulan

Ing SEO jaman saiki, nggawe konten lan pamasaran video ana sawetara teknik anyar singwis nduwe pengaruh signifikan marang akeh taktik SEO. Kancaku lan aku nyaranake nggunakake taktik iki utamane kanggo para rawuh kangnuduhake video kanggo penjelasan. Senajan konsep iki loro beda-beda, padha loro strategi pemasaran digital lan duwekemampuan kanggo nambah konversi. Video apik ing njlentrehke uga ngarahake pamirsa ing ngendi kanggo nindakakeaspek-aspek telpon-kanggo-tumindak saka situs web sampeyan. Minangka asil, marketing video bisa dadi solusi kanggo tugas peringkat situs web, utamané ingmesin telusur.

November 27, 2017
Tips Pakar Semalt Tips Video Marketing Saben Juara SEO Kudu Ngerti
Reply