Back to Question Center
0

Tips SEO Saka Semalat Kanggo Bisnis Oriented On Multiple Lokasi Fisik

1 answers:

Konsep lokal SEO gampang banget. Sampeyan njagong lan ngripta strategi kanggonggandhengake merek sampeyan kanthi lokasi geografis tartamtu (biasane kutha utawa wilayah) supaya (account sampeyan) katon ing telusuran lokal.Contone, yen sampeyan duwe bisnis binatu ing Texas banjur SEO lokal njamin yen sapa wae bisa nggoleki layanan binatu ing utawa wataraTexas ketemu sampeyan. Proses iki bisa dadi kompleks nanging konsep gampang dipahami.

Iku entuk rumit nalika bisnis sampeyan duwe luwih akehsaka siji lokasi. Awit sampeyan ora bisa ngubungake strategi SEO sampeyan menyang siji lokasi, apa sing kudu sampeyan tindakake? Anrew Dyhan, Sukses PelangganManager saka Semalt Nuduhake tips sing bakal mbantu nyedhiyakake merek kanthi visibilitas liwat SEO lokal. Elinga yen tips iki ditrapake kanggobisnis karo macem-macem lokasi.

Domain siji kudu dilakoni kanggo kabeh lokasi sampeyan

Nggawe titik sing duwe kabeh lokasi sampeyan dadi tuan rumah ing domain siji.Sampeyan bisa uga digodha kanggo mbangun situs web kanggo saben lokasi layanan sampeyan, nanging ora apik. Punika sababipun: nggawe sawetara situs webnyegah gaweyan sampeyan kanggo mbangun panguwasa domain sing signifikan. Tinimbang siji domain dominan sing bakal duwe situs web sawetara kekuwatan sing kurang.Mbalik kanggo conto bisnis binatu - fokus ing domain tunggal (kaya laundryservice.com) tinimbang ftworthlaundryservice.com,houstonlaundryservice.com lan dallaslaundryservice..Wiwit

Nemtokake kaca web kanggo saben lokasi layanan

Sakabehing kabeh layanan sampeyan diuripake ing domain siji,ana sing kudu menehi kaca web kanggo saben. Cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku kanthi ngrancang tab "Lokasi" ing header sampeyandhaptar ing kene. Priksa manawa kalebu alamat, rincian kontak, lan jam bisnis. Kanthi cara iki, Google lan mesin telusur liyane bisanemokake lan nggandhengake informasi sing relevan kanggo saben panyiapan.

Ngrampungake kutipan lokal

Mung amarga kabeh katon apik ing situs web sampeyan ora ategeskabeh apik ing web. Situs web review lokal kaya Yelp bakal ndhaftarake layanan lokasi sampeyan karo profil individu supaya ngantisampeyan kudu priksa lan priksa manawa informasi kasebut bener. Sampeyan ora bisa mbayar malah bedhane kaya sing diwaca ikiStrategi SEO. Ana alat sing bisa digunakake kanggo ngrampungake kutipan kasebut.

Gunakake konten tartamtu kanggo saben lokasi layanan

Ora ana trabasan ing kene. Yen sampeyan pengin ngoptimalake sabenlokasi, sampeyan kudu ngeposake konten spesifik lokasi. Ing tembung liyane, saben lokasi layanan kudu isi seger lan ditulisoptimized. Yen sampeyan mikir sampeyan ora bisa nangani iki bebarengan, coba rotasi. Kirim blog kanggo saben lokasi saben minggu. Gunakake tembung kunci lokal.Saliyane iki, ngajak klien kanggo nulis review. Milih wong saka saben lokasi kanggo nanggepi review kasebut. Ikiora mung ngedongkrak visibilitas nanging uga mbantu sampeyan ngalahake kesalahane kanthi mangkono ningkatake pangiriman layanan.

Ngleksanakake tips iki kudu nyetel sampeyan ing dalan kanggo sukses.Kanggo nggedhekake gaweyan sampeyan, tetep blog sampeyan aktif karo isi seger, mriksa metu review lan nanggapi, nggunakke outbound lanpranala mlebu, lan ngatur audit sing biasa saka kutipan sampeyan.

November 27, 2017
Tips SEO Saka Semalat Kanggo Bisnis Oriented On Multiple Lokasi Fisik
Reply